Welkom bij Beeware Honey™. Hier kun je honing rechtstreeks van de imker kopen. Afkomst en inhoud zijn makkelijk in te zien. Neem een kijk in onze winkel voor de hoogste kwaliteit, koud verwerkte, ongemengde honing, direct uit de korf van onze imkers. Wij zijn ook wederverkopers van de top Franse propolis producten merk Propolia. Ontdek al de natuurlijke honing producten in onze webshop!

Honing & Propolis verzorging

Koop rauwe honing van de imker - 100% traceerbaar

Honing rechtstreeks van de imker. Wij bieden echte onbewerkte honing aan en verantwoorde omgang met de natuur. Rauwe honing is goed voor je energie en suiker niveaus en immuniteit. Zorg ook beter voor jezelf met ons assortiment biologische propolis verzorgingsproducten van het Franse merk Propolia.

Wij weten dat je bent wat je eet. In de wereld van vandaag krijg je vaak onbewust veel chemische stoffen binnen. Denk aan meeste verpakte voedsel, verzorgingsproducten, uitstoten van bedrijven en auto’s. Je kunt je lichaam beschermen met natuurlijke producten en gezond voedsel. Wij willen jou de mogelijkheid bieden om de beste honing te ervaren en om direct van de natuur te proeven.

Toont alle 21 resultaten

Schrijf je in voor onze laatste nieuws en updates!

Schrijf je in en ontvang maandelijks updates over de honing industrie en over ons bedrijf!