BLOG

Deze pagina is bedoeld om een duidelijk verhaal te schetsen over wat Beeware Honey precies doet en wat er precies gebeurt met onze rauwe honing. Wij geloven erin als bedrijf dat levensmiddelen verkoopt, dat wij de verantwoordelijkheid moeten dragen als het aankomt op transparantie en jou op de hoogte moeten stellen over wat er precies in onze producten zit. Wij willen bijdragen aan een fraude vrije honing markt, zonder vermenging of verhitting.

Vermenging en vermenigvuldiging van honing is de aanloop naar fraude, vandaar dat wij dachten het beter te kunnen. Het kost weliswaar misschien meer tijd dan traditioneel honing verkopen, maar het is het waard. Traceren tot aan de imker en elke batch grondig testen is een manier om de stelsel en de value chain van honing tot aan jou als consument veilig te stellen. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en dat met bewijs.

voordelen van honing
Honing & gezondheid

De voordelen van honing

De voordelen van honing Al duizenden jaren worden de voordelen van honing geprezen door de mens. Goed voor de huid, goed tegen verkoudheid, hoofdpijn, onrustigheid,

Lees verder »
Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 243 andere abonnees
koop rauwe honing van de imker

Schrijf je in voor onze laatste nieuws en updates!

Schrijf je in en ontvang maandelijks updates over de honing industrie en over ons bedrijf!