Wat maakt rauwe honing gezond? Wat bedoelen we met rauwe honing? Dit is een deel van de bronnen waar Beeware Honey informatie vandaan verwerkt in haar blogs en berichten.

Wat is rauwe honing? Om te begrijpen wat rauwe honing gezond maakt en waarom het zo gewaardeerd wordt door mensen al duizenden jaren, hebben wij een samenstelling van bronnen dat je ook kunt lezen. Termen zoals rauwe honing of onbewerkte honing zie je steeds vaker voorbij komen, maar vaak ook niet terecht. Wij weten dat kennis macht is en willen deze dus met jullie delen, omdat honing is vaak niet meer wat het was.

Het mengen van honing maakt dit product de 3e meest gefraudeerde levensmiddel op aarde, na melk en olijfolie. Imkers voeren tegenwoordig hun bijen met suikers ipv hun eigen honing, om zo meer bijen te verkrijgen en uiteindelijk meer honing. Dit is onnatuurlijk en verzwakt het immuunsysteem van de bij. Het is belangrijk om te weten waar je product vandaan komt en hoe het wordt verwerkt in potjes, zodat je als consument kunt kiezen voor wat je daadwerkelijk wilt hebben. Honing, maar dan gezond en bewust. Vanuit de natuur tot op je tafel en uiteindelijk in je lichaam.

Neem een kijk naar onze blog en de verhalen waar de bronnen in zijn verwerkt.

Schrijf je in voor onze laatste nieuws en updates!

Schrijf je in en ontvang maandelijks updates over de honing industrie en over ons bedrijf!